چربی گیر فاضلاب
در آشپزخانه های صنعتی : ورود چربی مورد استفاده در رستوران , آشپزخانه , قنادی , فست فود ها , غذای آماده به شبکه فاضلاب ساختمان indoor و نهایتا ورود چربی سفت به شبکه فاضلاب شهری outdoor مشکلات گرفتگی پایپ های (لوله پولیکا , لوله کاروگیت ) حمل و انتقال و نهایتا مسدود شدن لوله را در بر خواهد داشت. این مضرات چربی در چاه فاضلاب خاکی باعث مسدود شدن روزنه های چاه میگردد , به عبارتی چاه خاصیت جذبی آب خود را از دست میدهد . از این رو در اصنافی همچون تولید لبنیات , صنایع تولید مواد غذایی , کورت , قنادی های ؛ رستوران ها ؛ فست فود ها , ساندویچی ها , مجتمع های تجاری دارای آشپزخانه یا دارای سالن های سرو غذا و … از دستگاه چربی گیر بایستی بهره ببرند . . چربی گیر میتواند چربی ها و روغن های معلق در آب را سرد کرده و جدا کند این جدا سازی با آرام سازی و خنک کردن آب صورت میگرد . خنک سازی آب باعث میگردد چربی در سبد آشغالگیر و چربی گیر به دام (تله Trap) کرده و جامد گردد , سپس توسط اپراتور چربی گیر این چربی های اضافی جمع آوری و با زباله عمومی دفع گردد .